Közösségi nap Újszászon
2024. 06. 28.

Közösségi napot rendeztek újszászi intézményünkben, a Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központban június 27-én.

A közösségi rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat fenntartásában lévő és a városban működő hasonló ellátást nyújtó intézmények ellátottjai és dolgozói találkozhassanak egymással, hasonló élethelyzetben lévő emberekkel; új ismeretségek, barátságok születhessenek és megoszthassák egymással a közös játék élményét.  A találkozásban, beszélgetésben, közös imában és éneklésben megélhessék egymással a „közösséget”. 

A közösségi eseményen Wass Albert népmeséről szóló idézetével indult az a „mesés kincskereső program”  – amely sok játékos feladatot tartogatott - és minden résztvevő arcára mosolyt varázsolt. A szabadban eltöltött finom bográcsos ebéd elfogyasztása után került sor a vetélkedő eredményhirdetésére és a díjak átadására.  Vendégeinktől „szeretetdallal” búcsúztunk, bízva abban, hogy hamarosan újra találkozunk és ismét együtt tölthetünk egy kellemes napot.  

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés