Családi nap Füzesgyarmaton
2024. 06. 03.

A füzesgyarmati Szent Mihály Görögkatolikus Idősek Otthona május 29-én rendezte meg Családi napját.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kapin Pisti atya, intézményünk lelki vezetője, dr Tóth Rita, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat igazgatóhelyettese, Sitku Mihály gazdasági igazgató, Lőw Gábor intézményirányítási vezető, Kovács-Papp Julianna szakmai vezető, Koncz Imre Füzesgyarmat város polgármestere, Jakab Zoltán római katolikus plébános és Tóth Zoltán református lelkész.
Az ünnepséget Kapin atya közös imádsággal nyitotta meg és megosztotta gondolatait a jelenlévőkkel. Koncz Imre, a város polgármestere rövid beszédében emelte ki a család fontosságát. Ezt követően Kiss Jánosné intézményvezető asszony tartott beszámolót az elmúlt időszak beruházásairól, jövőbeli tervekről.
A megnyitó után az intézmény ellátottjaiból alakult Fűzfa énekkar előadása következett, ami egy egyházi énekekből és nótákból álló csokor volt. Kabaréjelenet, Juliska és Mariska története, is helyet kapott a jó kedv gyarapításához. A Lurkófalva Óvoda Törpe csoportja is fellépett, műsorukban versekkel, énekekkel színesítették a programot. Intézményünk dolgozói sem maradhattak ki a fellépők sorából, első előadásuk közös zene és ének volt, majd versekkel, vicces jelenetekkel csaltak mosolyt vendégeik arcára.
Füzesgyarmat város Mazsorett csoportjának tagjai évek óta visszatérő fellépői a idősotthonunknak, így idén is bemutatkoztak lakóink és vendégeink előtt. Ezúttal is látványos táncelőadásukkal gazdagították programsorozatunkat.
Intézményünk dr. Ibos Istvánnal hosszú éveken keresztül ápolt szoros szakmai kapcsolatot. Most, mint vendég előadó vett részt zenésztársával és a 60-as évek zenéivel szórakoztatták a közönséget.
A családi napot a dolgozók közös énekműsorával és tombolahúzással ékesítették, melyre rengeteg felajánlás érkezett.
Az ellátottak hozzátartozóit egészéves programjaikon készült fotó-összeállítás, valamint kiállítás várta, emellett vendégeinknek lehetősége volt betekinteni egészség és kreatív sátrainkba is.

kapcsolat
a szeretetszolgálat fenntartói irodája

nyitvatartási idő: HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG: 7.30 - 16.00 ÓRÁIG, PÉNTEKEN: 7.30 - 13.30 ÓRÁIG
4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.
42/415-907
kozpont@szlgsz.hu
©2018 www.szentlukacsszeretetszolgalat.hu | adatkezelési tájékoztató
powered by Forweb - Weboldal készítés