Máriapócson jártak
Mindegyik korosztály számára fontosak az új élmények megélése, hiszen a megélt örömök, új tapasztalatok, benyomások erőt adnak mindannyiunk számára - a szürke hétköznapok során.
Kisboldogasszony ünnepe Hajdúnánáson
Az egyházi év kezdetének egyik legnagyobb ünnepe a legszentebb Istenszülő születése, szeptember 8.
Nyár, napfény, STRAND
Augusztus végén, a nyár utolsó napsugarait kihasználva, az újszászi Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ munkatársai ellátottjaikkal ismét ellátogattak az Abonyi Városi Strand- és Termálfürdőbe.
Az Istenszülő szigete
A Mészáros Károly Városi Könyvtár (Hajdúdorog) 2022 nyarán meghirdetett, Sétálj és fotózz! című fotópályázatán a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat hajdúdorogi intézményegységének egyik ellátottja is a nyertesek közé került.
Álláskeresőknek
A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat újszászi intézményegysége, a Szent Márton Görögkatolikus Szociális Szolgáltató Központ 2 fő ápoló-gondozó munkatársat keres.
Szent István királyra és az államalapításra emlékeztek
Az államalapítás napjára készülve,múltat idéző programjuk magyarságunk és kereszténységünk szellemiségében telt az újszászi Szent Márton Görögkatolikus és Szociális Szolgáltató Központban augusztus 19-én.
SZÜLŐTRÉNING - Az elég jó szülő titka
Négy alkalmas, interaktív elemekkel gazdagított szülőtréning indul. Várjuk azokat a szülőket, vagy leendő szülőket, akik szeretnék, hogy: - gyermekük nyugodt, boldog és kiegyensúlyozott legyen; - képesek legyenek érteni a gyermek igényeit; - gyermekükkel kialakult konfliktusaikban megnyugtatóan boldoguljanak; - türelmesek és megértőek tudjanak maradni majdnem minden helyzetben. Jelent...
A 100 éves Ica néni köszöntése
Nem mindennapi eseménynek adott otthont a füzesgyarmati Szent Mihály Görögkatolikus Idősek Otthona.