TÁMOP – 5.4.12-14/1-2015 – 0009 pályázat

 

A kedvezményezett neve: Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat

A projekt címe: Szociális alap- és szakellátás fejlesztése a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat intézményrendszerében

A projekt tartalma: A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat 2015 tavaszán pályázatot nyújtott be „Az egyházi fenntartásban lévő szociális szolgáltatók és intézmények alap- és szakellátási feladatainak fejlesztése” című pályázati kiírásra. A pályázat 127.023.492 Ft támogatást nyert. A támogatás mértéke 100 %. A projekt célja az, hogy a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat képessé váljon megfelelő válaszadásra az elkövetkezendő évek társadalomban keletkező legfontosabb szociálpolitikai kihívásaira. A felvállalt társadalmi felelősségvállalással az egyéni szükségleteket minél jobban kielégítő és a családokat is erősítő, a leghatékonyabb forráselosztás alapján működő, eredményes és hatékony szolgáltatási és ellátórendszer jöjjön létre a meglévő rendszer innovációjával.

A TÁMOP – 5.4.12-14/1-2015 – 0009 azonosítószámú projektben a szeretetszolgálat közel 200 dolgozójának szakmai és vezetői továbbképzése és a feladat-ellátás színvonalának fejlesztése képezi az egyik fő programot. Új szolgáltatási formák és szakmai módszerek bevezetésére kerül sor. Emellett kiegészítő szolgáltatásokat: tanácsadásokat és szűréseket vezetünk be, amit nemcsak a gondozottak, hanem az adott települések lakói is igénybe vehetnek. A projekt alkalmassá teszi a szeretetszolgálatot a minőségbiztosítási rendszer bevezetésére. A megvalósuló szolgáltatás-koordinációval a Szeretetszolgálat minden SzabolcsSzatmár-Bereg megyei intézménye egységes eljárásrend, adminisztráció és szervezetirányítási rendszer szerint magasabb szinten lesz képes ellátni.

 

Szervezeti stratégia-fejlesztési program

Szűrések Máriapócson

Koordinációs stratégia-fejlesztés

Egységes arculat kialakítása

Projektzárás előtt a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat

Projektzárás

Sajtóközlemény

Infóblokk

Projekttábla

 

Elérhetőségek

  •  4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

  •  +36 42 415-907

  •  kozpont@szlgsz.hu

  •  hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 h

  •  pénteken 7.30 – 14.00 h