Previous Next

Közfoglalkoztatottak lelki napja Máriapócson!

Március 6-án, hétfőn a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat különböző intézményeiben dolgozó közfoglalkoztatottak Máriapócson egy lelkinapon vettek részt.

 

Három gyermekvédelmi intézményünkből: Debrecenből, Hajdúnánásról, Nyíregyházáról és szociális intézményeinkből: Fehérgyarmatról, Hodászról, Máriapócsról, Nyírvasváriból, Nyírkarászról, Szakolyból érkeztünk, közel 120-an, hogy kiszakadva a mindennapi munkánkból egy szép napot tölthessünk Nemzeti Kegyhelyünkön.

Az elmélkedéseket Gajdos László csegöldi parókus atya tartotta, melyekben a helyes isten-kép megtalálásában segített minket. A Szent Liturgiában pedig Ősz Tibor a Szeretetszolgálat lelki igazgatója tanított minket arra, hogy hogyan lehetséges az eredeti isten-képmásságunkhoz egyre jobban visszatalálni.

Köszönjük nekik és a máriapócsi vendéglátóinknak, hogy valóban megerősödve és lelkiekben gazdagodva térhettünk haza, hogy feladatunkat még jobban tudjuk végezni és még lelkiismeretesebben tudjuk segíteni a ránk bízottakat.

 

egy résztvevő

 

A Szeretetszolgálat központi ún. „fenntartói” irodája Nyíregyházán a Bocskai u. 26. szám alatti ingatlanban található. A központi iroda rendeltetése az intézmények működésének segítése, bizonyos ügyek döntésre való szakszerű előkészítése és a döntések végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátása.   

Nyitvatartási idő:

  • hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 óráig
  •  pénteken 7.30 – 14.00 óráig

 

Elérhetőség: 4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

Telefon: 42/415-907

E-mail: kozpont@szlgsz.hu

 

Álláshirdetések

Megpályázható pozíciók intézményünkben

Bővebben

Liturgikus naptár

Értesülhet liturgikus eseményeinkről

Bővebben

Eseménynaptár

Értesülhet közelgő eseményeinkről

Bővebben

Pályázatok

Futó és lezárt pályázataink

Bővebben

Legfrissebb

2017. szeptember 08
2017. augusztus 14
2017. augusztus 08

Elérhetőségek

  •  4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

  •  +36 42 415-907

  •  kozpont@szlgsz.hu

  •  hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 h

  •  pénteken 7.30 – 14.00 h