Previous Next

Közfoglalkoztatottak lelki napja Máriapócson!

Március 6-án, hétfőn a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat különböző intézményeiben dolgozó közfoglalkoztatottak Máriapócson egy lelkinapon vettek részt.

 

Három gyermekvédelmi intézményünkből: Debrecenből, Hajdúnánásról, Nyíregyházáról és szociális intézményeinkből: Fehérgyarmatról, Hodászról, Máriapócsról, Nyírvasváriból, Nyírkarászról, Szakolyból érkeztünk, közel 120-an, hogy kiszakadva a mindennapi munkánkból egy szép napot tölthessünk Nemzeti Kegyhelyünkön.

Az elmélkedéseket Gajdos László csegöldi parókus atya tartotta, melyekben a helyes isten-kép megtalálásában segített minket. A Szent Liturgiában pedig Ősz Tibor a Szeretetszolgálat lelki igazgatója tanított minket arra, hogy hogyan lehetséges az eredeti isten-képmásságunkhoz egyre jobban visszatalálni.

Köszönjük nekik és a máriapócsi vendéglátóinknak, hogy valóban megerősödve és lelkiekben gazdagodva térhettünk haza, hogy feladatunkat még jobban tudjuk végezni és még lelkiismeretesebben tudjuk segíteni a ránk bízottakat.

 

egy résztvevő

 

A Szeretetszolgálat központi ún. „fenntartói” irodája Nyíregyházán a Bocskai u. 26. szám alatti ingatlanban található. A központi iroda rendeltetése az intézmények működésének segítése, bizonyos ügyek döntésre való szakszerű előkészítése és a döntések végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátása.   

Nyitvatartási idő:

  • hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 óráig
  •  pénteken 7.30 – 14.00 óráig

 

Elérhetőség: 4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

Telefon: 42/415-907

E-mail: kozpont@szlgsz.hu

 

Álláshirdetések

Megpályázható pozíciók intézményünkben

Bővebben

Liturgikus naptár

Értesülhet liturgikus eseményeinkről

Bővebben

Eseménynaptár

Értesülhet közelgő eseményeinkről

Bővebben

Pályázatok

Futó és lezárt pályázataink

Bővebben

Legfrissebb

2017. november 06
2017. október 13

Elérhetőségek

  •  4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

  •  +36 42 415-907

  •  kozpont@szlgsz.hu

  •  hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 h

  •  pénteken 7.30 – 14.00 h