Previous Next

MEGYEI FARSANG A SZENT LUKÁCS GÖRÖGKATOLIKUS INTEGRÁLT SZOLGÁLTATÓ KÖZPONTBAN!

Egy héttel az intézményi farsangot követően, intézményünkben került megrendezésre a megyei farsang, amelyen meghívott vendégként részt vettek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat, illetve a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat fenntartásában lévő intézmények lakói és dolgozói.

 

A fergeteges farsangi felvonuláson túlmenően ezek az alkalmak lehetőséget biztosítanak az ismerkedésre, beszélgetésekre, szakmai, emberi tapasztalatok cseréjére, megbeszélésére, ami mind az intézmény ellátottainak, mind a szakmai munkának előnyére válik.

A farsangi fánk, a díjazásként adott torta és személyre szóló ajándékok, a felvonulást követő farsangi bál remélhetőleg mindenki számára emlékezetessé tették az összejövetelt.

A következő napon intézményünk időseihez, a nyírkarászi Szent Pantaleimon Szeretetotthonba is elvittünk egy kis mulatságot, vidámságot, ahol lakóink szintén felvonultatták jelmezeiket és az idősek is bálozhattak. Mindenki szeretettel és örömmel fogadta a fiataljainkat, együtt énekeltek, táncoltak.

 

A Szeretetszolgálat központi ún. „fenntartói” irodája Nyíregyházán a Bocskai u. 26. szám alatti ingatlanban található. A központi iroda rendeltetése az intézmények működésének segítése, bizonyos ügyek döntésre való szakszerű előkészítése és a döntések végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátása.   

Nyitvatartási idő:

  • hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 óráig
  •  pénteken 7.30 – 14.00 óráig

 

Elérhetőség: 4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

Telefon: 42/415-907

E-mail: kozpont@szlgsz.hu

 

Álláshirdetések

Megpályázható pozíciók intézményünkben

Bővebben

Liturgikus naptár

Értesülhet liturgikus eseményeinkről

Bővebben

Eseménynaptár

Értesülhet közelgő eseményeinkről

Bővebben

Pályázatok

Futó és lezárt pályázataink

Bővebben

Legfrissebb

2017. november 06
2017. október 13

Elérhetőségek

  •  4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

  •  +36 42 415-907

  •  kozpont@szlgsz.hu

  •  hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 h

  •  pénteken 7.30 – 14.00 h