Previous Next

MEGYEI FARSANG A SZENT LUKÁCS GÖRÖGKATOLIKUS INTEGRÁLT SZOLGÁLTATÓ KÖZPONTBAN!

Egy héttel az intézményi farsangot követően, intézményünkben került megrendezésre a megyei farsang, amelyen meghívott vendégként részt vettek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat, illetve a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat fenntartásában lévő intézmények lakói és dolgozói.

 

A fergeteges farsangi felvonuláson túlmenően ezek az alkalmak lehetőséget biztosítanak az ismerkedésre, beszélgetésekre, szakmai, emberi tapasztalatok cseréjére, megbeszélésére, ami mind az intézmény ellátottainak, mind a szakmai munkának előnyére válik.

A farsangi fánk, a díjazásként adott torta és személyre szóló ajándékok, a felvonulást követő farsangi bál remélhetőleg mindenki számára emlékezetessé tették az összejövetelt.

A következő napon intézményünk időseihez, a nyírkarászi Szent Pantaleimon Szeretetotthonba is elvittünk egy kis mulatságot, vidámságot, ahol lakóink szintén felvonultatták jelmezeiket és az idősek is bálozhattak. Mindenki szeretettel és örömmel fogadta a fiataljainkat, együtt énekeltek, táncoltak.

 

A Szeretetszolgálat központi ún. „fenntartói” irodája Nyíregyházán a Bocskai u. 26. szám alatti ingatlanban található. A központi iroda rendeltetése az intézmények működésének segítése, bizonyos ügyek döntésre való szakszerű előkészítése és a döntések végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátása.   

Nyitvatartási idő:

  • hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 óráig
  •  pénteken 7.30 – 14.00 óráig

 

Elérhetőség: 4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

Telefon: 42/415-907

E-mail: kozpont@szlgsz.hu

 

Álláshirdetések

Megpályázható pozíciók intézményünkben

Bővebben

Liturgikus naptár

Értesülhet liturgikus eseményeinkről

Bővebben

Eseménynaptár

Értesülhet közelgő eseményeinkről

Bővebben

Pályázatok

Futó és lezárt pályázataink

Bővebben

Legfrissebb

2017. szeptember 08
2017. augusztus 14
2017. augusztus 08

Elérhetőségek

  •  4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

  •  +36 42 415-907

  •  kozpont@szlgsz.hu

  •  hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 h

  •  pénteken 7.30 – 14.00 h