Previous Next

Szent Lukács Focikupa

2016. december 3.-án a futballé volt a főszerep: ismét a Szent Bazil Oktatási Központ sportcsarnoka adott otthont a VI. alkalommal megrendezett Szent Lukács Focikupának.

A rendezvényt Ősz Tibor, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat lelki igazgatója nyitotta meg, majd a résztvevők közös imája után kezdetét vették a csoportmérkőzések, ahol 7 csapat sorsolásuknak megfelelően, két csoportban mérhette össze ügyességét.

 

A Vándorkupát tavaly a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ Nevelőszülői hálózatának csapata vihette haza, s őrizte egy évig.

A délelőtt folyamán, akik éppen nem a pályán rúgták a bőrlabdát, különböző kézműves és ügyességi foglalkozáson vehettek részt. A kínálat bőséges volt: gyöngyfűzés, gól totó, színezés, sakk és még számos foglalatosság közül választhattak a gyermekek és fiatalok. A szabadidős tevékenységet választók kuponokat gyűjthettek, amelyeket délután négyféle Dörmi szeletre válthattak be.
A finom ebéd után került sor a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat három emeletes születésnapi tortájának elfogyasztására.

Délután a helyosztó mérkőzések következtek. Az izgalmas csatákat követően a Szent Lukács Vándorkupát a két évvel ezelőtti győztes, a Debreceni és Nyírségi Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ csapata vihette idén haza, miután ők lettek a Torna győztesei.
Második helyen a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ lakásotthoni csapata végzett, míg a harmadik helyet a Szent Zotikosz Gyermekvédelmi Intézmény csapata szerezte meg.

Minden résztvevő csapat jutalomban részesült, az első három helyezett csapat tagjainak nyakába érem is került, melyeket Ungvári Sándortól, a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat igazgatójától vehettek át a gyermekek.

Külön díjak átadására is sor került: a Torna legjobb kapusa Iglódy Dávid, a legjobb mezőnyjátékos Csecsődi Imre lett. Ketten osztoztak a gólkirályi címben: Tóth Krisztián és Tóth Dávid.


Gratulálunk a Focikupán résztvevő valamennyi csapatnak az elért eredményekhez!

 

A Szeretetszolgálat központi ún. „fenntartói” irodája Nyíregyházán a Bocskai u. 26. szám alatti ingatlanban található. A központi iroda rendeltetése az intézmények működésének segítése, bizonyos ügyek döntésre való szakszerű előkészítése és a döntések végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátása.   

Nyitvatartási idő:

  • hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 óráig
  •  pénteken 7.30 – 14.00 óráig

 

Elérhetőség: 4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

Telefon: 42/415-907

E-mail: kozpont@szlgsz.hu

 

Álláshirdetések

Megpályázható pozíciók intézményünkben

Bővebben

Liturgikus naptár

Értesülhet liturgikus eseményeinkről

Bővebben

Eseménynaptár

Értesülhet közelgő eseményeinkről

Bővebben

Pályázatok

Futó és lezárt pályázataink

Bővebben

Elérhetőségek

  •  4400 Nyíregyháza, Bocskai u. 26.

  •  +36 42 415-907

  •  kozpont@szlgsz.hu

  •  hétfőtől – csütörtökig 7.30 – 16.30 h

  •  pénteken 7.30 – 14.00 h