Friss hírek, események

Szavaló verseny .

A Magyar Költészet Napja alkalmából szavaló verseny volt Nyírbátorban.

A Magyar Költészet Napja alkalmából szavaló versenyt hirdetett és szervezett a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ II. sz. Szakmai Egysége Nyírbátorban.

Az eseményre 2018. április 11-én került sor, a vártnál sokkal több jelentkezővel. A versmondók nevelőszülői hálózatból, valamint a nyírszőlősi és nyírbátori lakásotthonokból érkeztek. Három kategória lett meghirdetve: alsós, felsős és középiskolás/felnőtt. A gyerekek nagyon sokat készültek a megmérettetésre, így a befektetett munkának meg is lett a gyümölcse. Minden korosztályban kiválasztották a leghangsúlyosabban, legszebben, legtisztábban szavalókat, a többiek sem maradtak oklevél nélkül, hiszen minden versenyző egy emléklappal és egy csokoládéval távozott. Az előadók méltán büszkén vették át jutalmaikat.

Nagyon széles palettán hallhattunk verseket, mind költői, mind hangulati szempontból ezen a napon. Igazán jó érzés látni mennyi tehetségesen szavaló gyermek, fiatal felnőtt tartozik intézményünkhöz, ezért bátorításuk, szakmai segítségnyújtásunk egy-egy versenyre való felkészülésre egyik fontos feladatunk.

 

Vissza a kezdőoldalra

Ételosztás Debrecenben

2018.augusztus 12-én a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Karitatív Irodája ismét ételosztást tartott Debrecenben

2018-08-13

Szent Simeon Görögkatolikus Idősek Otthonának házszentelése

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Gacsályon megnyíló idősek otthonának házszentelése 2018. augusztus 9-én

2018-08-10

Sporttábor, Hajdúdorog

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat tematikus sporttábort szervezett a hátrányos helyzetű gyermekek számára Hajdúdorogon

2018-08-01

Jó gyermek” tábor Bodaszőlő 2018. 07. 23- 26

„Jó gyermek” tábor Bodaszőlőn

2018-07-31

Aktuális téma

A Szent Lukács Szeretetszolgálat Karitatív Irodája meleg ételosztásokat szervez, melyek december első három vasárnapján, december 3, 10, és 17-én kerülnek megrendezésre Debrecen Attila tér 4. szám alatt.

TOVÁBB OLVASOM

KÖVESSEN MINKET!

Kövesse Ön is figyelemmel a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat bejegyzéseit, a közösségi oldalakon, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb eseményekről, aktualításokról.

A SZERETETSZOLGÁLAT FENNTARTÓI IRODÁJA

„Segítek rajtad”

Álláshírdetések

Megpályázható pozíciók
intézményünkben

bővebben

Liturgikus naptár

Értesülhet liturgikus
eseményeinkről

bővebben

Eseménynaptár

Értesülhet közelgő
eseményeinkről

bővebben

Pályázatok

Futó és lezárt pályázataink
megtekintése

bővebben