Friss hírek, események

Szavaló verseny .

A Magyar Költészet Napja alkalmából szavaló verseny volt Nyírbátorban.

A Magyar Költészet Napja alkalmából szavaló versenyt hirdetett és szervezett a Szent Lukács Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ II. sz. Szakmai Egysége Nyírbátorban.

Az eseményre 2018. április 11-én került sor, a vártnál sokkal több jelentkezővel. A versmondók nevelőszülői hálózatból, valamint a nyírszőlősi és nyírbátori lakásotthonokból érkeztek. Három kategória lett meghirdetve: alsós, felsős és középiskolás/felnőtt. A gyerekek nagyon sokat készültek a megmérettetésre, így a befektetett munkának meg is lett a gyümölcse. Minden korosztályban kiválasztották a leghangsúlyosabban, legszebben, legtisztábban szavalókat, a többiek sem maradtak oklevél nélkül, hiszen minden versenyző egy emléklappal és egy csokoládéval távozott. Az előadók méltán büszkén vették át jutalmaikat.

Nagyon széles palettán hallhattunk verseket, mind költői, mind hangulati szempontból ezen a napon. Igazán jó érzés látni mennyi tehetségesen szavaló gyermek, fiatal felnőtt tartozik intézményünkhöz, ezért bátorításuk, szakmai segítségnyújtásunk egy-egy versenyre való felkészülésre egyik fontos feladatunk.

 

Vissza a kezdőoldalra

Zarándoklat Klokocov (Hajagos)

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat munkatársai mintegy 450-en 2018. május 17-én a szlovákiai Klokocovra zarándokoltak.

2018-05-18

Önkéntes Találkozó

A Szent Lukács Szeretetszolgálat Karitatív Irodája 2018. május 7-én ismét találkozót szervezett az önkénteseknek.

2018-05-09

Anyáknapi rendezvény

Anyák napja a Szent Simeon és Anna Szeretetotthonban.

2018-05-07

Ételosztás

A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat Karitatív Irodája ismét ételosztást tartott Debrecenben.

2018-05-07

Aktuális téma

A Szent Lukács Szeretetszolgálat Karitatív Irodája meleg ételosztásokat szervez, melyek december első három vasárnapján, december 3, 10, és 17-én kerülnek megrendezésre Debrecen Attila tér 4. szám alatt.

TOVÁBB OLVASOM

KÖVESSEN MINKET!

Kövesse Ön is figyelemmel a Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálat bejegyzéseit, a közösségi oldalakon, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a legfrissebb eseményekről, aktualításokról.

A SZERETETSZOLGÁLAT FENNTARTÓI IRODÁJA

„Segítek rajtad”

Álláshírdetések

Megpályázható pozíciók
intézményünkben

bővebben

Liturgikus naptár

Értesülhet liturgikus
eseményeinkről

bővebben

Eseménynaptár

Értesülhet közelgő
eseményeinkről

bővebben

Pályázatok

Futó és lezárt pályázataink
megtekintése

bővebben